fbpx

Pozdravljena in dobrodošla na moji spletni strani!

Sem Sandra Pucelj, dipl. ekonomistka, dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok, pilates inštruktorica, certificirana učiteljica Hatha joge (CYT 300), NLP Praktik, NPK refleksoterapevtka, NPK maserka,… predvsem pa mama dveh živahnih fantov in boljša polovica mojega dragega.

To je le nekaj nazivov, ki sem si jih pridobila na svoji poti. Kot vidiš rada raziskujem in pridobivam nova znanja. Da sem večna študentka, mi pravi moj dragi.

Trenutno raziskujem, se izobražujem in poglabljam svoje znanje na področju somatike, čuječnosti in joge.

ZALJUBLJENA V DIHANJE
Moja pot iskanja oz. raziskovanja telesa, uma in duha se je začela že v gimnaziji. V iskanju smisla življenja ;) je narava postala moja zelo dobra prijateljica in učiteljica, ki me je naučila prisluhniti sebi in me spodbudila k samoraziskovanju. Raziskovanje diha je prišlo spontano in kmalu sem ugotovila, da lahko s spremembo načina dihanja spremenim tudi svoje počutje in misli.

ZALJUBLJENA V GIBANJE 
Raziskovanje diha me je  pripeljalo do joge, ki mi je odprla nov, svež pogled na svet.
Joga je v meni prebudila ljubezen do gibanja, me sprostila, umirila misli in prebudila mojo notranjo moč in samozavest. Naučila me je, da sem bolj prisotna v sedanjem trenutku, da ne morem spremeniti drugih, lahko pa spremenim sebe in svoj pogled na svet. Nekoliko kasneje mi je pot prekrižal še pilates, ki me je takoj prevzel. S pilatesom sem še poglobila zavedanje telesa in se naučila vaje izvajati na bolj varen in pravilen način.